Conditii de utilizare

Conditii de utilizare
Scris de | Publicat la 2010-03-28 05:19:10
A+ A-
18361 viz. | 0 | |

Site-ul  nu se adreseaza potentialilor pacienti, scopul acestui site nu este de a atrage pacienti ( sfatuim pacientii sa foloseasca terapiile medicale , recomandate de proprii lor medici , si doar in cazuri foarte bine justificate sa apeleze la terapia alternativa ).

Acest material se adreseaza tuturor acelora care sunt interesati in dezvoltarea unor terapii alternative si care au rezultate serioase si bine documentate. Ne dorim sa organizam intalniri, in care sa ne impartasim experienta proprie si sa invatam unii de la altii,astfel incat sa ne putem ajuta pacientii .Dorim sa realizam o colaborare intre medicina alopata si metodele de terapie complementara,sa eliminam tabu-urile care invaluie  terapiile complementare, sa realizam   din punct de vedere practic ca tratamentul unui pacient  in viitor devine  o imbinare dintre medicina  traditionala si terapiile de tip complementar.

A privi pacientul ca trup si  suflet ,impreuna,amalgam creat de catre Dumnezeu Tatal, adus la viata prin suflarea Duhului Sfant , protejat si ocrotit de catre Domnul Nostru Iisus Hristos,  pastrarea starii de sanatate a Creatiei Tatalui  Ceresc ,ramane idealul oricarui  terapeut.

 

Singura cale posibila si cu adevarat frumoasa- Sa mergi spre lumina!

                                            Sa mergi spre Dumnezeu!


<< Articolul anterior: 'Rezultatele terapiei. Concluzii' |